Elsikkerhetskompetanse
Elsikkerhetskompetanse mobile
Trainor event
Elsikkerhetskompetanse 2024
Bg lavspent arbeid desktop
Bg lavspent arbeid tablet
Bg lavspent arbeid mobile

Energibransjens fagsamling

Velkommen til møteplassen for deg som er opptatt av sikkerhet i energibransjen. Gled deg til en lærerik og givende opplevelse.

Elsikkerhetskompetanse 2024 gir deg en unik mulighet til å lære av erfarne fagfolk og øke kunnskapen din om de siste utviklingene innen energibransjen. Det vil også være en flott mulighet til å møte andre profesjonelle og utvide ditt faglige nettverk.

Quality Hotel Tønsberg

13. og 14. mars 2024

Meld deg på

Primary pattern secondary bg

Interessante foredrag med

Elsikkerhetskompetanse 2024 logo

Interessante foredrag med

Elsikkerhetskompetanse 2024 logo mobile

NOEN AV VÅRE FOREDRAGSHOLDERE

NOEN AV VÅRE FOREDRAGSHOLDERE

Frode Kyllingstad

Frode Kyllingstad - Sjefingeniør, DSB

Frode Kyllingstad er sjefingeniør i Elsikkerhetsseksjonen ved DSB. Han har vært tilknyttet DSB (inkludert PE og DBE) i over 20 år der han har erfaring både med tilsyn, Ex-anlegg, FSE-spørsmål, elektriske forsyningsanlegg, ulykkesstatistikk og er ansvarlig for bladet Elsikkerhet.

Lars Jakob Paulsen

Lars Jakob Paulsen - Fagsjef elektriske forsyningsanlegg, NEK

Overføring og distribusjon, Høyspenningsanlegg, NEK 440, Young Professionals.

Lars Jakob Paulsen
Tom Erik Jonberg DSB

Tom Erik Jonberg - Sjefingeniør, DSB

Tom Jonberg har mer enn 35 års fartstid innen elektrofaget i mange roller. Har jobbet med planlegging, prosjektering, installasjon, drift, vedlikehold og opplæring. Han har erfaring fra alle sider, rådgiversiden, byggherresiden, installasjonsbransjen, læreverket og offentlig drift og vedlikehold. Jobber nå som sjefsingeniør og ansvarlig for Forskrift om elektroforetak og kvalifikasjonskrav for arbeid knyttet til elektriske anlegg og elektrisk utstyr (FEK).

Robert Krahl DSB

Robert Krahl - Sjefingeniør, forskriftsansvarlig FSE, DSB

Robert er elektroinstallatør innen høyspenning, lavspenning og EKOM. De siste 10 årene har han vært HMS-sjef i nordens største tekniske entreprenør. Han er sertifisert revisor i ISO 9001, 14001 og erfaring innen 45001, internrevisor. Robert er medlem i NK 64, NK 78 og NK 128.

Robert Krahl DSB
Kai Solum REN

Kai Solum – Avdelingsleder, REN AS

Kai har jobbet med AUS i hele yrkeskarrieren gjennom både utførelse, opplæring og utvikling av AUS. Kai leder NK 78 og er med som deltaker i IEC TC 78 og Cenelec TC 78. Kai deltar også i en arbeidsgruppe i Cigre som jobber med AUS.

Per Gunnar Feragen Tensio

Per Gunnar Feragen - Fagansvarlig Drone, Tensio TN

Per Gunnar er utdannet energimontør og har lang erfaring innen drift og vedlikehold av trafostasjoner, bygging av linjer og kabelanlegg. Han har vært aktiv med bruk av drone ute i felt siden 2019 både for testing av utstyr og prosedyrer, men også deltakende i feilsøking og befaringer av linjer.

Per Gunnar Feragen Tensio
Nils Roald Elywhere

Nils Roald - Chief Product Officer, Elywhere AS

Nils Roald har lang erfaring i IT-bransjen, spesielt innen cybersikkerhet. De siste årene har han fokusert på å levere optimaliseringsløsninger for kraftproduksjon og -distribusjon. I sin rolle som Chief Product Officer hos Elywhere har Nils utvidet området til også å omfatte energilagring. Hos Elywhere leder han utviklingen av innovative DC-lade løsninger for bil- og tungtransportsektoren, med et sterkt engasjement for å minimere belastningen på kraftinfrastrukturen og bidra til å forbedre balansen mellom produksjon og forbruk.

Severin A Eskeland Eskeland Electronics 1

Severin A. Eskeland - Daglig leder, Eskeland Electronics AS

Severin Eskeland er daglig leder i Eskeland Electronics AS som er importør av testinstrumenter for kabler, motorer, generatorer og transformatorer. Han har lang erfaring med høyspenttesting og tilstandskontroll av elkraftkomponenter.

Severin A Eskeland Eskeland Electronics 1
Henrik Swärd Presisjons Teknikk

Henrik Swärd – Ingeniør, Presisjons Teknikk AS

Henrik en erfaren ingeniør med nesten 40 års erfaring med termografi og termiske systemer innen elektro, prosessindustri og bygg inspeksjon.

Han deler sin kunnskap ved å undervise i termografering av elektriske anlegg og bygninger.

Er også medlem av DNVs fagkomité for sertifisering av elektrotermografører.

I 1995 grunnla Swärd Presisjons Teknikk AS, som har blitt en ledende leverandør av termografiske løsninger.

Rune M Anderson

Rune M. Anderson – Salgssjef, Presisjons Teknikk AS

Rune har jobbet med termografi siden 1991 og han har en omfattende ”hands on” bakgrunn fra tungindustri, energiverk, hoteller og eiendomsselskaper. Han har også forelest på mere enn 150 sertifiseringskurs innen elektrotermografi, i tillegg til å ha solgt utstyr i 25 år. Dette har gjort Rune til en av de ledende ekspertene innen fagfeltet.

Rune M Anderson
Bernt Ramm Fluke

Bernt Ramm - Channel Sales Manager Norway , Fluke Norge AS

Bernt er elektronikk ingeniør og har jobbet for high tech firmaer i 25 år. De siste 5 årene som ansvarlig for Fluke Norge AS.

Tommy Lundekvam TLC Elektro

Tommy Lundekvam – Konsulent, TLC Elektro

Tommy er et kjent ansikt i elektrobransjen etter mange års erfaring som foredragsholder, avdelingsleder for Bravida, Sandefjord og som fagsjef i NEK. I NEK hadde han ansvar for NEK 400, NEK 399, NEK 405, NEK en 50110-1. I dag driver Tommy for seg selv som konsulent og foredragsholder, og instruktør for Trainor. Han er fremdeles sekretær og innleid til NEK med ansvar for NEK 400, 405, 350 og engasjert som arbeidsgruppeleder i eltransportforum.

Tommy Lundekvam TLC Elektro
Tom Roger Melby Tranemo

Tom Roger Melby – Salgssjef, Tranemo Workwear AS

Tom Roger har 20 års erfaring i Tranemo, og har de siste 15 årene hatt hovedfokus på flammehemmende og lysbuegodkjent bekleding, og krav til sertifiseringer. Tom Roger gjennomfører opplæring for kraftbransjen om korrekt bekledning.

Lavspent forberedelser
Lavspent forberedelser mobile
Bg

Lær mer om

  • Forskrifter og standarder
  • Lysbueenergi og krav til vernebekledning
  • AUS høy- og lavspenning
  • Kontroll av elektriske anlegg ved bruk av droner
Red shape

Program

Lær av de beste i bransjen. Interessante foredrag, aktuelle temaer, oppdateringer omkring kompetansekrav, forskrifter og annen viktig informasjon.

Quality Hotel Tønsberg

Praktisk info

Se priser, informasjon om overnatting og mer praktisk rundt dagene her.

VIL DU STÅ PÅ STAND?

Bli sett under Elsikkerhets- kompetanse 2024

Se mer informasjon om muligheter for utstillere her.

VIL DU STÅ PÅ STAND?

Bli sett under Elsikkerhetskompetanse 2024

Se mer informasjon om muligheter for utstillere her.

Utstillere