Ex kompetanse logo
Ex kompetanse logo mobile
Trainor event
Ex kompetanse
Exkomp Main desktop
Ex marking overview picture of refinery tablet
Ex marking overview picture of refinery mobile

Ex-kompetanse 2024

Velkommen til fagsamlingen for deg som er opptatt av sikkerhet og kompetanse i eksplosjonsfarlige områder. Gled deg til lærerike og givende dager.

Ex-kompetanse 2024 samler fagfolk som jobber i Ex-områder fra forskjellige industrier til å dele og diskutere erfaringer. Fagfolk og produktleverandører vil presentere problemstillinger, løsninger, teknologi, aktuelle temaer og erfaringer som vil øke din kompetanse om sikkerhet i eksplosjonsfarlige områder.

Når kompetanse deles, dobles den!

Hotell klubben - Tønsberg

3. - 4. september 2024

Meld deg på

Bg black

NOEN AV VÅRE FOREDRAGSHOLDERE

NOEN AV VÅRE FOREDRAGSHOLDERE

Equinor logo

Geir Ottersen - Advisor, Equinor

Geir Ottersen har over 30 års erfaring innen elektrisk og teknisk sikkerhetsingeniørarbeid innenfor olje- og gassområdet. Jobber nå som spesialrådgiver innenfor tennkildeproblematikk i Equinor.

Trond Liestøl Larsen

Trond Liestøl Larsen, Sjefsingeniør, DSB

Arbeider til daglig i DSB med oppfølging av det lokale eltilsyn (DLE) og andre saker innenfor fagområdet lavspent. Er medlem av NEK NK31 og NK64. Har lang erfaring fra landbasert ex-industri omfattet av storulykkes forskriften, samt erfaring fra maritim- og offshorebransjen.

Trond Liestøl Larsen
Baard Johnsen Havtil

Bård Johnsen, Sjefsingeniør Havindustritilsynet

Bård Johnsen er sjefingeniør i Havtil og arbeider til daglig innenfor fagområdet Prosessintegritet, primært elektriske anlegg og instrumenterte sikkerhetssystemer. Johnsen er medlem av flere norske og internasjonale normkomiteer.

Livar Risas profile photo

Livar Risa – Teknisk sjef / Installatør, Nor Elektro Automasjon

Livar Risa jobber med midlertidig utstyr og har opparbeidet en spesialkompetanse på containere med overtrykk til bruk i Ex-områder (ATEX). Livar har vært medlem av NORSOK Z-015 komiteen siden 2012 og NK 31 i mange år.

Livar Risas profile photo
Profilbilete Kirsti Solheim

Kirsti Solheim – Senioringeniør, Arbeidstilsynet

Kirsti Solheim er senioringeniør i Arbeidstilsynet, og arbeider til dagleg innan fagområdet ATEX med oppfølging av både produktdirektivet og brukerdirektivet. Kirsti er medlem av SN/K 187 (Standard Norge), NKS ATEX (nordisk samarbeid) og AdCo (europeisk samarbeid).

Terje Pedersen DNV

Terje Pedersen - Senior Engineer/Lead auditor IECEx/ATEX, DNV

Bakgrunn som El-kraft ingeniør, har jobbet hos flere Ex-produsenter i forsjellig roller. Er medlem av NEK 31. Rolle i DNV Senior Engineer ATEX operation/Lead auditor IECEx/ATEX/Business development.

Terje Pedersen DNV
Bernt Ramm Fluke

Bernt Ramm - Channel Sales Manager Norway, Fluke Norge AS

Bernt er elektronikk ingeniør og har jobbet for high tech firmaer i 25 år. De siste 5 årene som ansvarlig for Fluke Norge AS.

Peter Iverfeldt profile picture

Peter Iverfeldt - Tjenestetilbud og programvare, Roxtec

Peter startet sin karriere hos Roxtec i 1998, og har nå mer enn 20 års erfaring med å jobbe med kabel- og rørtetningsløsninger innen Marine & Offshore-industrien. Han har jobbet i ulike stillinger i selskapet, og har siden 2015 hatt hovedfokus på å utvikle Roxtecs tjenestetilbud og programvare. På grunn av tett samarbeid med inspektørteamet har han stor kunnskap om ulike utfordringer i bransjen og hva som skal til for å løse disse.

Peter Iverfeldt profile picture
Tom Roger Melby Tranemo profile picture

Tom Roger Melby - Salgssjef, Tranemo Workwear AS

Tom Roger har 20 års erfaring i Tranemo, og har de siste 15 årene hatt hovedfokus på flammehemmende og lysbuegodkjent bekleding, og krav til sertifiseringer.

Rune M Anderson

Rune M. Anderson - Salgssjef, Presisjons Teknikk AS

Rune har jobbet med termografi siden 1991 og han har en omfattende praktisk bakgrunn fra og tungindustri, energiverk, hoteller og eiendomsselskaper. Han har også forelest på mere enn 150 sertifiseringskurs innen elektrotermografi, i tillegg til å ha solgt termografikamera gjennom flere år. Dette har gjort Rune til en av de ledende ekspertene innen fagfeltet.

Rune M Anderson
Einar Thoren Exert

Einar Thorén - CEO - Operations Manager Certification, Exert Certification

Einar har jobbet i mange år med IEC & IECEx sertifiseringssytemer. Han har bred internasjonal erfaring fra sertifisering fra ulike områder i industrien, inkludert etablering av nye selskaper. Exert ble etablert i 2020 og er en videreføring av Trainor Certification.

Ex landingsside bilde1
Ex landingsside bilde1 mobil
Bg

Lær mer om

  • Kartlegging av ikke-elektriske tennkilder
  • Midlertidig utstyr (NORSOK Z-015)
  • Kabelgjennomføring
  • Instrument for deteksjon av gasslekasje
T cut success

Program

Lær av de beste i bransjen. Interessante foredrag, aktuelle temaer, oppdateringer omkring kompetansekrav, forskrifter og annen viktig informasjon.

Quality Hotel Tønsberg

Praktisk info

Se priser, informasjon om overnatting og mer praktisk rundt dagene her.

VIL DU STÅ PÅ STAND?

Bli sett under Ex-kompetanse 2024

Se mer informasjon om muligheter for utstillere her.

VIL DU STÅ PÅ STAND?

Bli sett under Ex-kompetanse 2024

Se mer informasjon om muligheter for utstillere her.

Utstillere