Dame stopper uvedkommende ved ulykke

Velg kurset som passer for deg

Vi har satt sammen kursmoduler slik at du kan lære akkurat det du trenger. Film og animasjoner fra reelle situasjoner setter deg i riktig læringsmodus og gjør opplæringen virkelighetsnær og lett å huske. I tillegg til det digitale kurset, er det viktig at du øver praktisk på hjerte- og lungeredning (HLR).

Livredding stromskadet person

Førstehjelp ved skader, ulykker og strømulykker

Full pakke! Her lærer du grunnleggende førstehjelp med spesiell oppmerksomhet på opptreden på skadested, akuttvurdering av den skadede, stressreaksjoner, teoretisk HLR, blødninger, brudd- og brannskader, førstehjelp ved strømulykker og akutte og kroniske skader etter strømulykker.

Livredding stromskadet person
Person ligger i sideleie

Førstehjelp ved skader og ulykker

Kurset passer for alle som trenger grunnleggende førstehjelpsopplæring. Du lærer hvordan du skal opptre på et skadested, akuttvurdering av den skadede og om stressreaksjoner. I tillegg lærer du teoretisk HLR, hvordan du skal stanse blødninger og hva du gjør ved bruddskader.

Behandling brannskadet person

Førstehjelp ved strømulykker

Dette er kurset for deg som trenger opplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm. Dersom du jobber på eller nær ved elektriske anlegg er det krav til kompetanse innen førstehjelp ved strømulykker.

Behandling brannskadet person
Person utfører HLR

Oppfyller myndighetskrav

Alle våre førstehjelpskurs tilfredsstiller kravene om årlig teoretisk førstehjelp. Ifølge veiledning til §7 i FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) skal det ikke gå mer enn 12 måneder mellom hver opplæring. I tillegg til teoretisk førstehjelp, må du gjennomføre praktisk HLR.

Du husker det du opplever

Derfor er vi opptatt av å gjøre kursene våre til en opplevelse, sånn at du husker det du har lært. Visste du for eksempel at team eLæring består av filmfolk, spillutviklere, designere og historiefortellere? Sammen med fagfolka i undervisningsteamet lager de helt unike læringsopplevelser. Her er noen eksempler!

Lurer du på noe?

Ta kontakt om du har spørsmål så hjelper vi deg